Masz ochotę nauczyć się i samodzielnie wykonać pyszne wegańskie potrawy wigilijne?
Proponuję Ci wyprawę wspomnień rodzinnego stołu w czas wigilii z zapachem świątecznych rozmaitości i tradycyjnych smakołyków w odmiennej odsłonie.
Przygotujemy razem główne danie rybne w przepysznej chrupiącej skórce – a rybka nadal pływać będzie w wodzie;
Zrobimy również słodki smakołyk makowy- kutię- bez tradycyjnego użycia pszenicy, którego smak i zapach przywołamy z dzieciństwa:).
Otrzymasz także inne przepisy, które możesz przygotować w łatwy i sprawdzony przeze mnie sposób, by czar świąt i rodzinnych treli stał się jeszcze bardziej magiczny.
Przywiozę specjalnie dla Was mój długodojrzewający piernik
(przepis podam) z kandyzowanymi domowo bakaliami, który będziemy wraz z pysznym kompotem ze śliwek, pomarańczy, suszonych jabłek i gruszek smakować podczas gotowania, bajdurzenia i śmiechu:).
Podam przepis na kawę wg 5 przemian, którą możesz uraczyć rodzinę podając swój świąteczny piernik lub pierniczki korzenne:).
Zapraszam Cię na ten czas przedświątecznych przygotowań w kuchni, pełnej magii i zapachów :).Cena warsztatu: 95zł
Data: 3 grudnia
Czas trwania: 2,5 godz. 18.00-20.30
Miejsce: CUD – Centrum Usług Dowolnych.

Zapisy pod numerem telefonu: 501-287-870, 733-88-55-56 lub pod adresem email: cud@muzant.pl